Dit is het rock-n’ roll huis van Waylon

Door: DitjesenDatjes
13-11-2017

Zanger, en jurylid van The Voice, Waylon woont in een waanzinnig luxe stulpje. Voor deze watervilla in Loosdrecht tast hij elke maand diep in de buidel. Maar waarom huurt hij dit van zijn manager?

Waylon huurt deze waanzinnig luxe watervilla in Loosdrecht voor een maandelijkse huur  3750,– euro excl. gas/ licht en water. Dat staat op Bekende Buren.

Watervilla

Voor dit geld woont de zanger in een waanzinnige watervilla met een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Vanuit zijn bed kijkt Waylon zowat van alle kanten naar de Loosdrechtse Plassen. Er is een achtertuin van 306 vierkante meter op het noordwesten en uiteraard heeft de villa meerdere aanlegsteigers voor de boot.

Ook de luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur is een lust voor het oog. De auto kan op de oprit worden geparkeerd. De villa is gedeeltelijk in het water gebouwd en daarom al speciaal. Kortom; een droomvilla.

Manager

De watervilla huurt Waylon zoals gezegd. En wel van zijn manager Paul Brinks. Deze had zijn pand volgens Bekende Buren langere tijd tevergeefs in de verkoop staan. En Waylon, die laatst door een gossipblad werd gespot tijdens de bezichtiging van een woonboerderij, kan vanuit deze stabiele basis rustig verder kijken. Misschien doet hij dat wel samen met zijn kersverse vriendin Bibi.

 

Meer DenD