Isa Hoes hunkert naar liefde: ‘Wil datingbureau inschakelen’

Isa heeft rammelende eierstokken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat haar man Antonie Kamerling zelfmoord pleegde in 2010, heeft Isa Hoes nooit meer de liefde gevonden bij een ander. Toch mist ze de intimiteit van een relatie enorm. En omdat het haar zelf niet lukt om een man te vinden, overweegt ze een professioneel datingbureau in te schakelen.

Isa Hoes schreef tien jaar geleden het boek ‘Toen ik je zag’. Na boeken, documentaires en een theaterstuk is het boek nu ook verfilmd. De film vertelt het tragische verhaal van Antonie, die op 6 oktober 2010 zelfmoord pleegde.

Gefocust op de kinderen

Na de dood van Antonie moest Isa lang niet aan een partner denken. In plaats daarvan focuste ze zich op haar twee kinderen, zoon Merlijn en dochter Vlinder. ,,Lange tijd was ik op hen gefocust”, vertelt Isa in Libelle. ,,Vriendinnen van me werden verliefd, hadden relaties. Dat is iets waar ik bang voor ben – of was, ik weet het niet.”

Datingsite

Nu haar kinderen inmiddels een eigen leven leiden, hunkert Isa steeds meer naar liefde. Na aandringen van een vriendin heeft Isa datingsites geprobeerd, maar daar is ze nog altijd niet de juiste tegengekomen. ,,Ik vind het verschrikkelijk om mensen te swipen en beoordelen op hoe ze eruitzien”, legt Isa uit. ,,Ik heb gedatet, maar die ervaringen zijn op één hand te tellen.”

Datingbureau

Ook kreeg Isa laatst de opmerking dat ze op ‘verkeerde types’ valt. ,,Laatst zei iemand: ‘Jij valt altijd op verkeerde types.’ Ik dacht: o, is dat zo? Misschien wel”, aldus Isa. Daarom overweegt ze via een andere manier haar liefdesgeluk te vinden. ,,Het kwam bij me op om eens een professioneel datingbureau in te schakelen, maar daar is het nog niet van gekomen.”

Tags

ISA HOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck