Isa Hoes onder vuur na bizarre onthulling: ‘Geef haar een mediaverbod’

Isa Hoes helemaal van het pad af.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Isa Hoes vertelt dat ze een darmspoeling heeft ondergaan omdat ze last van haar buik had. Een bizarre onthulling, luidt het op X. ,,Geef haar een mediaverbod.”

Isa Hoes vertelt in de podcast Marc-Marie en Isa vinden iets dat ze een darmspoeling heeft ondergaan. ,,Ik had denk ik anderhalve maand last van mijn buik”, vertelt Isa. ,,Dat kostte me allemaal heel veel energie. Dan ging ik naar huis en dan ging ik in bed liggen met een kruik en buikpijn. En toen dacht ik op een gegeven moment: ik moet gewoon weer eens een darmspoeling doen. Ik vind dat helemaal niet zo raar, maar er zijn heel veel mensen die daar heel erg van schrikken.”

Darmspoeling

Vervolgens vertelt Isa in geuren en kleuren hoe dat werkt. ,,Je ligt onder een handdoekje. Dan gaat ze je darmen vullen met lauwwarm water. Dat is een beetje een gek gevoel. Je voelt het zo opblazen, dan haalt ze die druk eraf en dan is het idee dat die darmen gaan werken. Dat er dus oude poep meekomt.”

‘Mediaverbod voor Isa Hoes’

Die onsmakelijke details hoeft niet iedereen te weten, stelt iemand op X. ,,Welke partij wil een mediaverbod voor Isa Hoes invoeren?”, luidt het. ,,En een boete voor LINDA elke keer als ze weer een stapel onzin online slingeren? Mijn stem hebben ze.”

Gevaarlijk

Isa vertelt dat ze ‘het idee heeft dat het goed werkt’, maar het is nog maar de vraag of dat ook zo is. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat een darmspoeling daadwerkelijk werkt en er wordt al jaren voor gewaarschuwd. ,,Darmspoeling is onzinnig en kan zelfs gevaarlijk zijn”, kopte de Volkskrant al eerder. Volgens de krant kan je ernstige bijwerkingen krijgen van een darmspoeling en zijn er zelfs overlijdensgevallen bekend.

Tags

ISA HOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck