Isa Hoes over coronasituatie

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Actrice en schrijfster Isa Hoes deelde afgelopen vrijdagavond een bijzonder openhartig bericht. In haar verhaal beschrijft Isa de huidige situatie van ons land. ,,Amsterdam is aan het vervreemden”, begint de 53-jarige actrice haar verhaal op Instagram.

De avondklok

Op de foto is een donkere Amsterdamse straat te zien. Isa vervolgt haar bericht en refereert aan de avondklok. ,,Je voelt het als je vlak voor 9 uur naar huis ‘rent’, om je heen kijkend, is er al politie… Gebouwen in sommige straten zijn ‘beschermd’ tegen mogelijk vandalisme… Het is anders, het is stil, het is …..”

Belangrijke boodschap

Wat de goede of foute beslissingen zijn in deze tijd is voor Isa een raadsel. ,,Hou vol zeggen we tegen elkaar, nog even doorzetten, hopelijk kunnen we in de zomer weer… ik ben blij dat ik geen lands beslissingen hoef te nemen, ik zou het werkelijk niet weten! Wat is goed?” De actrice geeft wel een zeer belangrijke boodschap mee aan haar volgers. ,,Lief zijn. Lief zijn voor jezelf, lief zijn voor elkaar!!”

‘Lief zijn’

Haar volgens kunnen deze boodschap beamen: ,,Mooi gezegd Isa”, ,,Alleen maar dat… Lief zijn” en ,,En zo is het…lief zijn”, zijn enkele reacties van volgers. 

Bron: Instagram Isa Hoes

Tags

AMSTERDAMAVONDKLOKCORONACORONAVIRUSHOESISAISA HOES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck