Ivanka Trump is dol op koningin Máxima

In een interview met het Algemeen Dagblad heeft Ivanka Trump verteld dat ze koningin Máxima erg kan waarderen. Hoewel de dochter van Donald Trump de Koningin pas sinds maart 2017 kent, is er nu al een bijzondere relatie tussen hen ontstaan.

,,Dankzij onze gedeelde interesses en het feit dat we ons allebei inzetten voor de economische zelfstandigheid van vrouwen, is sindsdien een geweldige relatie ontstaan”, laat Ivanka aan het AD weten. ,,Ik bewonder haar passie, moed en leiderschap. En ik waardeer onze vriendschap.”

De dochter van de Amerikaanse president staat woensdag op het podium van het World Forum in Den Haag. Zij verzorgt een speech tijdens een ondernemerscongres dat de VS en Nederland samen organiseren.

Geleerd

Ivanka heeft al eens eerder verteld over haar bijzondere relatie met de Koningin. Tijdens een bijeenkomst in New York, waar ook Máxima aanwezig was, zei Ivanka: ,,Ik heb zoveel van Hare Majesteit geleerd en ik hoop nog veel meer te leren.” De bijeenkomst ging over vrouwelijke ondernemers in het kader van het door de Wereldbank opgezette ‘Women entrepeneurs finance initiative’.