Jacht op Kanye West geopend: “Manager eist miljoenen”

Kanye is het haasje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het ziet er niet goed uit voor Kanye West. Zijn ex-bedrijfsmanager heeft officieel de jacht op hem geopend en eist miljoenen.

Maandelijks salaris van 300.000 dollar

ex-bedrijfsmanager Thomas St. John staat sinds maart 2022 onder contract bij de Kanye West. Hij wordt uiteindelijk zelfs financieel directeur van Donda, één van de bedrijven van de artiest. De twee komen destijds tot een compromis: Thomas krijgt een contract van 18 maanden met een maandelijks salaris van 300.000 dollar.  

Maar volgens de ex-bedrijgsmanager is Kanye vroegtijdig gestopt met het betalen van zijn salaris en wil hem daarom dagvaarden. Maar omdat de rapper spoorloos verdwenen is, lukt het niet om hem te dagvaarden, dat blijkt uit rechtbankpapieren die ‘Radar Online’ heeft ingezien. 

Thomas eist 4,5 miljoen van Kanye

Volgens Thomas St. John is Kanye West op geen enkel adres te bereiken. Veel mensen vragen zich dan ook af waar de rapper precies is. Sommigen menen zelf dat West vermist is. De voormalige zakenpartner hoopt de artiest alvast snel op te sporen, want de man heeft nog een appeltje te schillen met zijn ex-cliënt. Thomas eist in totaal zo’n 4,5 miljoen dollar van Kanye West.

Tags

GELDKANYE WESTMILJOENENRECHTBANKRECHTSZAAKSPOORLOOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck