Jack Wouterse en Peggy Vrijens in nieuwe horrorfilm

Door: DitjesDatjes
20-02-2021

Acteurs Jack Wouterse, Sanne den Hartogh en Peggy Vrijens gaan de hoofdrollen vertolken in de korte psychologische horrorfilm ‘Zwijg’. Dat heeft regisseur Niels Bourgonje zaterdag bekendgemaakt

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Zwijg’ vertelt het verhaal van Jonas (Den Hartogh), die na lange tijd zijn vader Arend (Wouterse) bezoekt. Jonas schrikt als zijn vader haast onherkenbaar is. Is de vader enorm afgetakeld of heeft iets bezit van hem genomen?

Regisseur Niels Bourgonje liet zich inspireren door het effect dat een beroerte op zijn vader had. “Het idee dat je vader ineens is veranderd is zowel traumatisch als doodeng”, stelt hij. Je wordt er aan herinnert hoe kwetsbaar je persoonlijkheid is en hoe makkelijk deze kan veranderen.”

De opnames vinden begin maart plaats in Limburg. Regisseur Niels Bourgonje maakte eerder onder meer de prijswinnende korte horror films ‘Swipe’ en ‘Woodland Cemetery’. ‘Zwijg’ zal in de zomer in première gaan op een nog nader te bepalen filmfestival voordat hij internationaal gestuurd wordt naar filmfestivals.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD