Jacky Duchenne weer zwanger?

Is de ex van Rico Verhoeven weer zwanger?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven, heeft een hint geplaatst op Instagram die zou kunnen wijzen op een zwangerschap. Verwacht ze binnenkort haar vierde kindje?

Jacky Duchenne heeft een foto van twee pakken muisjes gedeeld op Instagram: een roze en een blauwe. Hoewel Jacky al drie kinderen met Rico Verhoeven heeft, lijkt ze een hint te willen geven over een zwangerschap.

Vierde kindje?

Vorig jaar maakte Jacky bekend samen te zijn met de tien jaar jongere Tim Heymans. Omdat Tim nog een stuk jonger is, heeft hij nog geen kinderen. Het is dan ook geen gekke gedachte dat de twee ook samen nog een kindje willen.

Breuk Rico

Jacky en Rico maakten in 2020 bekend dat ze na dertien jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. De twee hebben samen drie kinderen: Mikayla, Jazlynn en Vince. ,,De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid”, schreef Rico destijds op zijn Instagram. Ook voor de kinderen was het volgens het stel beter om ‘separaat verder te gaan in goede harmonie’.

Een scheiding was het laatste wat Jacky en Rico voor ogen hadden. Toch hebben ze beiden opnieuw de liefde gevonden: Rico is inmiddels samen met Naomy van Beem.

Tags

JACKY DUCHENNERICO VERHOEVENZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie