Jacques Herb heeft kinderen 45 jaar niet gezien

Zanger Jacques Herb brak jaren geleden door met het nummer ‘Manuela’. Hoewel hij dankbaar is dat Pierre Kartner het nummer voor hem schreef, blijkt er een keerzijde aan het succes te zitten.

Spijt

Jacques vertelt in Story dat hij nu nog steeds wekelijks optreedt door het succes van het nummer ‘Manuela’en dat hij er enorm trots op is. Helaas heeft het nummer er ook voor gezorgd dat hij zijn twee zoons al 45 jaar niet gezien heeft. ,,Ik zal eerlijk toegeven dat ik door het succes van Manuela geleefd werd en fouten heb gemaakt, die ik nooit had moeten maken.” De zanger wil ontzettend graag zijn twee zoons ooit nog zien. ,,En tegen ze zeggen dat ik er spijt van heb dat ik nooit een goede vader voor ze ben geweest.”

Diny

De zanger kreeg zijn twee zoons uit een eerder huwelijk. Hij is nu al sinds 1993 gelukkig met Diny. ,,Ze staat dag en nacht voor me klaar. Diny doet mijn boekingen, is mijn chauffeuse, mijn maîtresse, mijn maatje en mijn echtgenote. Kortom: mijn allessie.” Volgend Jacques heeft de ontmoeting met Diny zijn leven verandert.