Jaimie Vaes doet aangifte tegen Lil’ Kleine: ‘Blij met uitgelekte beelden’

Jaimie sleept Lil' voor de rechter
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes heeft voor het eerst haar verhaal gedeeld, nadat een maand geleden een filmpje opdook waarin Lil’ Kleine haar zou hebben mishandeld. Ze gaf aan dat het nodig was dat de beelden van de mishandeling openbaar werden gemaakt, omdat ze anders nog steeds in dezelfde situatie had gezeten. Inmiddels heeft ze dan ook aangifte tegen de rapper gedaan.

Jaimie Vaes verbrak gisteren de stilte en vertelde het héle verhaal rond de situatie van haar en Lil’ Kleine. Aan het begin van hun relatie was alles rozengeur en maneschijn, maar op een gegeven moment liet de rapper steeds meer een andere kant van zich zien.

‘Anders had ik hier niet aan tafel gezeten’

Ook de bewuste video die een maand geleden uitlekte, was een avond als zovelen. ,,Een avondje uit. Onderweg ontstaat er frictie en een woordenwisseling en dan escaleert dat, tot dat dus. Wat op de beelden te zien is”, legde Jaimie uit in de talkshow Khalid & Sophie.

Uiteindelijk is ze dan ook opgelucht dat de beelden zijn uitgelekt. ,,Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen had ik hier niet aan tafel gezeten en had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

Aangifte tegen Lil’ Kleine

Inmiddels heeft Jaimie dan ook aangifte gedaan tegen Lil’ Kleine. Over wat voor aangifte er precies is gedaan, kon ze weinig kwijt vanwege het onderzoek dat nu loopt. Wel moeten er nog een aantal andere zaken worden afgehandeld, zoals het verbreken van de relatie tussen de twee. ,,Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon”, aldus haar advocaat Kim Beumer.

Diepe dalen

Vorig jaar werd ook al duidelijk dat de relatie tussen Jaimie en Lil’ Kleine veel diepe dalen kende. Een uit de hand gelopen ruzie op Ibiza waarna Jaimie een verklaring bij de politie aflegde. Foto’s van een bebloede Jaimie gingen rond, en de scheuren in hun relatie werden toen de eerste keer pas echt zichtbaar.

Toch zette ze de verklaring niet door tot een aangifte. Later verscheen er een video waarin het stel hun verhaal deed over die avond op Ibiza. Alles was koek en ei, zo benadrukten ze destijds. Maar de lichaamshouding van Jaimie sprak boekdelen: ze zat er verstijfd bij en leek niet achter de woorden te staan die uit haar mond kwamen.

Verklaring Ibiza was ‘crisismanagement’

De video van de verklaring werd gisteren getoond bij Khalid & Sophie, waar Jaimie het duidelijk moeilijk mee had. Ze bekende dat ze inderdaad ’totaal niet zichzelf’ was. De verklaring was een soort ‘crisismanagement’, om de carrière van Lil’ Kleine te kunnen redden. Inmiddels heeft Jaimie dan ook gebroken met het management.

Tags

JAIMIE VAESLIL' KLEINEMISHANDELINGOPENHARTIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck