Jaimie Vaes haalt juicekanaal offline

Jaimie Vaes haalt juice kanaal uit de lucht
Door: Charlotte Wijnen
03-03-2022

Juicekanaal RealityFbi is offline gehaald nadat er over Jaimie Vaes werd bericht. De beveiliger van Lil’ Kleine had keihard uitgehaald waarop Jaimie haar verhaal deed in gesprek met het kanaal. Niet veel later was het kanaal plotseling van Instagram afgehaald.

Juicekanaal RealityFbi deelde een screenshot van de beveiliger waarin hij Jaimie ervan beschuldigde Lil’ Kleine in de val te hebben gelokt. ,,Hij is door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem maar enkel op zijn geld”, schreef de beveiliger op Instagram.

‘Leugens verspreiden’

Maar volgens Jaimie zelf is hier niets van waar. ,,Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar zit”, reageerde Jaimie in een privé bericht naar RealityFbi. ,,Jammer dat dit soort onder-ontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw word je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe.”

Iemand inhuren om te rapporteren

Niet veel later was het kanaal plotseling verdwenen. Inmiddels is het kanaal weer op Instagram te vinden, maar niet voor lang, zo vermoedt het kanaal zelf. ,,Het gebeurt vaker dat mensen die er baat bij hebben mij offline krijgen. Dit doen ze door mij te rapporteren. Daar moet je iemand voor inhuren voor een dik pak geld en daar moet je massa’s rapporten voor indienen”, schrijft het kanaal in Instagram Stories.

,,Geen een van mijn stories of inhoud wees op iets wat ‘aanstoot’ gaf. Toevalligerwijs was ik de enige met Jaimie Vaes nieuws. En meteen erna offline.”

Het kanaal denkt dan ook zeker te weten dat het met zijn nieuws over Jaimie te maken heeft gehad. ,,Helaas lijkt dit ‘persoonlijk’ en Instagram heeft geen handvaten om je daar tegen te weren. Zie je me dus offline, dan weet je hoe laat het is.”

Meer DenD