Jaimie Vaes zonder Lil’ Kleine terug van Ibiza?!

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Is de Ibiza-rel toch nog niet helemaal achter de rug voor Jaimie Vaes en haar verloofde Lil’ Kleine? Jaimie is weer terug in Nederland, terwijl rapper Kleine en zoontje Lío nog tijd op Ibiza doorbrengen. Daarnaast deelde Jaimie een opmerkelijke tekst in haar Instagramverhaal...

‘Jezelf opnieuw blij maken’

,,De grootste terugkomst? Jezelf opnieuw blij maken”, luidt de tekst in het Instagramverhaal van Jaimie Vaes. Gevolgd door een foto van een terras in Amsterdam. Uiterst opmerkelijk, gezien haar verloofde Lil’ Kleine en zoontje Lío nog op Ibiza verblijven. Shownieuws nam naar aanleiding van dit opmerkelijke nieuwtje contact op met het management van Jaimie. Het management laat weten dat zij slechts voor enkele dagen in Nederland is voor een klus. Wat Jaimie verder bedoelt met haarzelf opnieuw blij maken is niet duidelijk.

De tekst gaat verder onder de foto.

Bron: Instagramverhaal Jaimie Vaes
Bron: Instagramverhaal Jaimie Vaes

Ibiza-rel

Lil’ Kleine werd opgepakt op feesteiland Ibiza, nadat een ruzie tussen hem en zijn verloofd compleet uit de hand zou zijn gelopen. Hoewel bronnen diverse heftige details onthulden, ontkende Jaimie dat de rapper fysiek geweld zou hebben gebruikt. Het stel gaf in een video aan dat het verhaal enorm zou zijn opgeblazen. ,,Hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen”, aldus Vaes. Wat er wel gebeurd is op Ibiza heeft het stel niet duidelijk gemaakt. 

Tags

JAIMIEJAIMIE VAESJORIKJORIK SCHOLTENKLEINELIL' KLEINESCHOLTENVAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck