Jake Paul chanteert Jutta Leerdam

Jake gebruikt hond om Jutta te chanteren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nu Jutta Leerdam weer in Nederland is, moet ze niet alleen haar vriend Jake Paul missen, maar ook zijn hond Thor. Op Instagram speelt Jake in op het gevoel van zijn vriendin…

Jutta Leerdam reist wat af met haar vriend Jake Paul en Thor, de hond van Jake, reist altijd mee. Toen Jutta onlangs terugging naar Nederland vond ze het niet alleen moeilijk om afscheid te nemen van haar vriend, maar ook van de hond. ,,Thor mist je”, reageerde Jake twee weken geleden onder een foto van Jutta, waar ze met verdrietige emoji’s op antwoordde.

In de val

Afgelopen weekend deelde Jake een foto van Thor op Instagram, waardoor Jutta de hond nog meer gaat missen. ,,Laat Thor mij niet in de val lokken”, schrijft ze in Instagram Stories bij de foto van Thor.

Ziekte

Eerder deze maand deed Jutta nog een verdrietige onthulling. Op Moederdag liet ze aan haar volgers op Instagram weten dat haar moeder aan slokdarmkanker leed. Gelukkig heeft ze de ziekte overwonnen. ,,Fijne Moederdag voor niet alleen de liefste, maar ook de sterkste moeder van de wereld”, schreef ze bij een reeks foto’s. ,,Ik heb hier nooit eerder over gepraat, maar mijn moeder heeft stadium 3 van slokdarmkanker overwonnen.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck