Jan blijkt toch geen familieman

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Jan Smit regelmatig kiekjes deelt van zijn gelukkige gezinnetje, blijkt hij toch zijn carrière belangrijker te vinden dan zijn familieleven.

Hotels

Sinds kort is Jan Smit onderdeel van het Duitse trio Klubbb3. De groep is nu al populair bij onze oosterburen, en Jan is tegenwoordig dan ook meer te vinden in Duitse hotels, dan in zijn Volendamse huis. Hij is zelfs zo weinig thuis, dat hij zijn kinderen niet meer vaak ziet. Tegen Weekend zegt hij het volgende: “De afgelopen maand heb ik m’n kinderen enkel via de computer gezien.”
Zijn vrouw Lisa komt soms naar haar man toe, maar ook zij slaapt vaker alleen, dan samen met Jan.

Liza

Toch denkt Jan dat zijn familie niet lijdt onder zijn afwezigheid. “Mijn kinderen weten: papa is nu een maand weg, maar straks is hij terug en gaan we leuke dingen doen. Een week op wintersport met z’n allen bijvoorbeeld.” Wel geeft de zanger toe dat zijn gezin niet altijd op nummer één staat. “Op een gedeelde plaats met m’n carrière, want ik wil mijn gezin graag iets nalaten later en daar moet je wel iets voor doen.” Jan is niet bang dat zijn kinderen door zijn afwezigheid aandacht tekort komen, want hij benadrukt dat ‘mama Liza’ goed voor de kinderen zorgt.

Jan en Liza zijn ruim zes jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen: Emma en Senn. Uit een eerder huwelijk heeft Liza dochter Fem.

Tags

DUITSLANDFAMILIEJAN SMITKINDERENKLUBBB3LIZA SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck