Jan des Bouvrie ging dagelijks vreemd

Door: DitjesDatjes
05-10-2019

Jan des Bouvrie is een oude snoepert. Dat geeft de interieurontwerper zelf toe aan Volkskrant Magazine. Hij beweert in zijn jongere jaren zelfs iedere dag zijn vrouw bedrogen te hebben.

Geen spijt

Jan des Bouvrie heeft absoluut geen spijt van zijn avontuurtjes in het verleden. Maar zijn huidige vrouw Monique heeft de 77-jarige wel getemd. ,,Ik ben nu 34 jaar met haar, en sindsdien ben ik nooit meer vreemd geweest. En daarvoor iedere dag” laat hij weten.

‘Kon er niet meer tegen’

Toch kwam er een moment in Bouvrie zijn leven dat hij vond deze levensstijl te stoppen. ,,Toen ben ik weggelopen, bij haar, mijn eerste vrouw. Ze was heel mooi, Joke heet ze. Maar ik kon er niet meer tegen dat ik elke dag moest liegen” aldus de ontwerper.

Band hersteld

Volgens Jan heeft hij nog steeds contact met zijn ex. Joke had hier zeker wat tijd voor nodig maar de band is wel hersteld. ,,Het heeft een tijd geduurd, maar Joke en ik gaan nu weer goed met elkaar om. Ik wil mijn hele familie weer in die hug hebben.”

 

Meer DenD