Jan Smit breekt met zus Monique na jarenlange samenwerking

Jan Smit BREEKT met zus Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De relatie tussen Jan Smit en zijn zus Monique is al jaren bekoeld, maar nu heeft de zanger definitief gebroken met haar. De breuk maakt hij op een ijskoude manier bekend.

Jaren geleden begonnen Jan Smit en zijn zus Monique een project genaamd Twee Kleine Kleutertjes. Monique zong de liedjes in die tijd in, maar op de nieuwe cd is zij vervangen door Simone Kleinsma. Inmiddels is er een bijbehorende film uitgebracht. Maar ook hierin speelt medebedenkster Monique Smit geen rol. Zelf is ze ook een nieuw project begonnen: Kleuterpop. Wat is er aan de hand tussen broer en zus?

Jan ijskoud over Monique

Jan legde gisteren in RTL Boulevard de situatie uit. ,,Ik kreeg een script aangeboden waar twee vrouwelijke rollen in zaten. Ik ga niet met mij zus trouwen en als oma is ze ook te jong. Dus nee, die speelt hierin geen rol”, zei hij bitter.

De ijskoude reactie wekt wat verbazing op en daarom wordt er gevraagd of Monique niet heeft laten weten het jammer te vinden. ,,Dat weet ik niet. Ze heeft me heel veel succes gewenst en ik wens haar met haar Kleuterpop ook veel succes. Vind ik het jammer dat ik daar niet in zit? Nee. Dat is haar ding. Moet ze zelf weten”, aldus Jan.

Ook de gasten in de studio van RTL Boulevard reageren verbaasd over de bittere uitspraken van de zanger. ,,Hij praat ijskoud over zijn eigen zus”, merkt Eric de Munck op. ,,Dat vond ik best wel heftig om te zien.” Eddy Zoey is het ermee eens dat de reactie van Jan ‘een beetje vreemd’ is.

Tags

JAN SMITMONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck