Jan Smit geïrriteerd: ‘Geen ruzie met Monique’

Jan Smit heeft geen ruzie met zus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Smit heeft enigszins geïrriteerd gereageerd op de aanhoudende geruchten. Hij zegt absoluut geen ruzie te hebben met zijn zus Monique. ,,Mensen willen graag iets groter maken dan het is.”

Onlangs vertelde Jan dat hij niet meer samenwerkt met Monique. De twee zijn echter alleen zakelijk uit elkaar en hebben verder geen ruzie. ,,Afgelopen week was onze dochter Emma jarig, toen waren Monique’s kinderen nog bij mij thuis met Martijn. Mensen willen graag iets groter maken dan dat het is”, vertelt Jan enigszins geïrriteerd bij De Telegraaf.

‘Niks aan de hand’

Monique is zelf ook een eigen project begonnen, namelijk Kleuterpop. Voor dat project is Jan ook niet gevraagd. ,,Toen dit project kwam, heb ik gekozen voor andere mensen”, gaat Jan verder. ,,Zij ging twee jaar geleden zelfstandig Kleuterpop maken. Daar heeft ze mij ook niet voor gevraagd en dat is prima.”

Er is absoluut geen sprake van een ruzie. ,,We gaan gewoon normaal met elkaar om, maar je hoeft niet per definitie met elkaar samen te werken. Als je daar anders over denkt of je kiest een andere weg, dan vinden mensen daar vaak iets van. Maar ik vind het niet belangrijk wat andere mensen ervan vinden”, aldus de zanger. ,,Er is niks aan de hand. Wij werken niet meer samen en that’s it.”

Monique reageert

De Telegraaf heeft Monique ook om een reactie gevraagd. ,,Er is geen ruzie! Dat willen de mensen graag, heb ik het idee. Ik heb er drie jaar geleden zelf voor gekozen om Kleuterpop te beginnen, omdat ik heel graag iets voor mezelf wilde en niet meer afhankelijk wilde zijn van anderen. Met veel succes, gelukkig!”

Tags

GERUCHTENJAN SMITMONIQUE SMITRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck