Jan Smit: ‘Ik schrok van mijn plofkop’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Jan Smit zag zichzelf terug op televisie en schrok enorm van zijn ‘plofkop’. Hij gooit gelijk het roer om door te beginnen met afvallen voor een gezondere levensstijl.

Geen seconde langer

,,Ik ben een tijdje geleden begonnen met trainen” zegt Jan aan HLN. ,,Ik zag mezelf op tv met een ‘plofkop’ en realiseerde me dat het tijd werd om wat af te vallen” vertelt de zanger verder. Smit kon het geen seconde langer meer aan en begint direct met sporten. Hij stapt gelijk op zijn racefiets om wat kilo’s kwijt te raken. ,,Ik doe regelmatig kilometers op mijn racefiets” laat de Volendammer weten.

Elf kilo

Inmiddels heeft de 33-jarige al elf kilo vaarwel gezegd en is nog steeds niet te stoppen. Dat blijkt uit zijn video’s die hij deelt op zijn Instagram-account waarin te zien is dat hij afgebeuld wordt door zijn trainer. ,,Het doet al pijn als ik ernaar kijk” reageert een fan. Andere reacties zijn voornamelijk dat zijn volgers enorm trots zijn op de ‘nieuwe’ Jan.

Songfestival

De naam Jan Smit hoort iedereen erg vaak voorbij komen in de wereld van het Eurovisiesongfestival. Ook al is het nog niet officieel aangekondigd dat Jan dé presentator wordt van dit festijn, zou dit een stiekeme hint zijn dat hij zich hierop aan het voorbereiden is?

https://www.instagram.com/p/B1yxhsngQEA/

Tags

AFVALLENBN'ERGEZONDJAN SMITSPORTENTRANSFORMATIEVOLENDAMZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck