Jan Smit over burn-out: ‘Het gaat goed’

Door: Jessie Baltus
13-04-2020

Jan Smit vertelt in een lokale talkshow over zijn burn-out. Na een lange periode dat het niet goed met hem zou gaan, is hij nu ,,aan het opknappen”.

‘Mooi weer werkt mee’

In de talkshow van Lokale Omroep Volendam Edam (L.O.V.E.) schuift Jan Smit aan om over zijn voetbalclub FC Volendam te praten. De zanger en presentator is hier namelijk bestuurslid, schrijft Shownieuws. Niet alleen voetbal zal besproken worden, ook vraagt de presentator nog naar zijn mentale situatie. Jan vertelt dat het goed met hem gaat. ,,Ik ben aan het opknappen, het mooie weer werkt daaraan mee.”

Coronavirus

Jan Smit vertelt dat hij het rustig aan doet. ,,Ik heb genoeg tijd genomen om terug te komen. Door het coronavirus is dat alleen maar langer geworden, dus heb ik nog meer tijd om te herstellen. Ik ben niet ontevreden!” Waar hij zijn dagen mee vult? ,,Heel veel fietsen, wandelen en in de achtergrond ook met de club. Dat is mijn grootste passie, dat houdt me wel op de been.”

Afgelopen november werd bekend dat de zanger en presentator problemen had. Een paar maanden terug gaf hij nog aan dat hij ‘helemaal gebroken’ was.

Bekijk een fragment van het interview van Jan Smit met RTV L.O.V.E. hier.

Meer DenD