Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The Voice

Door: Ditjes en Datjes
08-08-2020

Een jaar geleden liet hij weten dat er een burn-out werd geconstateerd. Maar binnenkort zal Jan Smit weer op de buis verschijnen. En niet zomaar, maar als nieuwe coach van The Voice Of Holland.

#TeamJan

”Komend seizoen ben ik één van de coaches van ‘The Voice of Holland’!” schrijft Jan Smit op zijn Instagram-account. Zijn post haalt bijna de 20.000 likes. ”Ik vind het een enorme eer om plaats te mogen nemen naast Anouk, Waylon en Ali B! #TeamJan #TheVoiceOfHolland” laat de zanger weten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Stoelendans

De stoelendans gaat verder bij het beroemde muziekprogramma. Maar iedereen is dolenthousiast dat Jan de gelukkige is. ”Een comeback met een gouden randje” schrijft het AD in het interview met Jan. En Peter van de Vorst vindt dat ”hij zijn sporen in de muziekindustrie ruimschoots heeft verdiend”.

‘Geen behoefte om op te treden’

De Volendammer ziet het als een nieuw begin. ”Als dit op je pad komt lijkt het alsof het zo heeft moeten zijn.” vertelt hij aan AD. ”Ik heb nog niet de behoefte om op te treden en pas twee weken geleden werd ik benaderd, dus dat kwam rauw op mijn dak.”

Tweede kamer-lid Klaas Dijkhoff geeft Jan een ‘dikke tip’: ”geen ruzie maken met Anouk ;-)”

Seizoen 11 van The Voice of Holland is dit najaar te zien bij RTL 4.

Meer DenD