Janice reageert op geruchten relatiebreuk Donny

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan wat geruchten rond over de relatie tussen Donny Roelvink en Janice Blok. Zo zou het stel ruzie hebben gehad en momenteel niet meer samen wonen. Is de relatie over en uit? Janice reageert zelf…

Wat is er aan de hand?

Het was velen al opgevallen dat er iets aan de hand is tussen Donny en Janice. De laatste tijd worden ze niet meer samen gezien en onlangs plaatste Donny in zijn Instagram Stories dat zijn moeder de was voor hem doet.

De grote vraag luidde meteen: wat is er aan de hand tussen het stel? Volgens showbizzkanaal Juice Channel heeft het te maken met een video die Janice op TikTok plaatste. Maar volgens Janice is dit helemaal niet waar. Aan FawryNotSawry besluit Janice te vertellen hoe het echt zit tussen haar en Donny.

‘Kan er wel om lachen’

,,Ik ben helemaal verbaasd. Het is echt de eerste keer dat er roddels rond gaan over ons”, vertelt Janice via een spraakbericht die FawryNotSawry in zijn Instagram Stories plaatst. ,,Het is echt bizar wat er allemaal gezegd wordt en mensen zijn zo aan het gissen.”

Toch zit Janice niet met de geruchten. ,,Ik kan er wel om lachen. We zijn gewoon samen, we wonen samen, dus er is niks aan de hand.” In haar Instagram Stories plaatst ze daarna voor het eerst sinds een lange tijd weer een zoete foto met Donny.

Tags

Donny RoelvinkJanice Blok

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie