Janny wil geen ‘oma’ genoemd worden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Janny van der Heijden, jury-lid van Heel Holland bakt, wil absoluut niet dat haar kleinkinderen haar ‘oma’ noemen. Dat vertelt ze aan Story.

Boeboe

De gebakjes-liefhebber heeft twee kleindochters: Vivienne van vijf jaar oud, en Isabelle van twee jaar oud. Hoewel ze dol is op de twee meisjes, mogen ze haar geen ‘oma’ noemen. ,,Dat is een verboden woord”, zegt Janny tegen Story. ,,Ik vind het niet prettig oma genomd te worden. Daarom hebben de meisjes een eigen naam voor mij bedacht en noemen ze me ‘boeboe’. Voor mij is dat een geuzennaam die ik met trots draag!”.

Hoe gek ze ook op de meisjes is, een oppas-oma wil ze ook niet worden. ,,Die twee meisjes rennen en kruipen de hele kamer door.”

Welkom

In de liefde is Janny een stuk minder gelukkig. Al jaren is ze gescheiden van de vader van haar twee kinderen Roderick en Diederick. Sindsdien is ze niet meer verliefd geweest, maar ze staat wel open voor een nieuwe partner. ,,Ik ben heel gelukkig zoals het nu is. Ik ben niet opzoek naar een partner, maar als zich aandient is hij welkom.”

Tags

HEEL HOLLAND BAKTJANNY VAN DER HEIJDENKLEINKINDERENOMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck