Jasper Suyk gespot op datingapp: breuk met Romy definitief?

Jasper op dating app
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Romy Monteiro en Jasper Suyk maakten onlangs bekend een pauze te nemen van hun relatie. Nu, slechts twee weken later, is Jasper gespot op een datingapp. Is de breuk definitief?

,,Wij nemen een break van onze relatie”, schreef Romy twee weken geleden op Instagram bij een aantal foto’s met Jasper. ,,Geven elkaar wat afstand. Ook al houden we zielsveel van elkaar, we gaan voorlopig zonder elkaar verder om elkaar wat ruimte te geven.”

Jasper gespot op datingapp

Uit haar bericht werd duidelijk dat de deur op een kier staat, maar gisteren werd Jasper alweer op een datingapp gespot. ,,Zo te zien is Jasper zijn geluk al aan het beproeven op datingapp Hinge”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Is de breuk inmiddels definitief?

Romy heeft het zwaar

Op Instagram liet Romy al weten dat ze het zwaar heeft. ,,Het was een hele emotionele en moeilijke dag”, liet ze een dag na de bekendmaking weten. Ze besloot dan ook een stukje te gaan wandelen. ,,Leven zelf leuk maken toch? Wandelen altijd goed en helend, zeker in deze mooie stad.”

Breuk

Romy en Jasper waren sinds 2019 een koppel. In 2021 gingen ze samenwonen en onlangs vertelde Romy nog in gesprek met Beau Monde dat het goed ging tussen haar en Jasper. ,,We vullen elkaar goed aan. Ik ben recht voor zijn raap, durf veel. Hij is voorzichtiger. Ik trigger hem, hij tempert mij.” Waarom de twee uit elkaar zijn is niet duidelijk.

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck