Jelte spreekt uitspraak Annemiek tegen

Door: DitjesenDatjes
12-05-2020

Tijdens de reünie-uitzending van Boer zoekt Vrouw vroeg Yvon Jaspers aan boerin Annemiek waarom het niet werkte tussen haar en haar mannen. De boerin gaf een antwoord waar briefschrijver Jelte het absoluut niet mee eens is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dat was het niet’

De koeienboerin beweerde dat het niet tussen haar en de mannen werkte omdat zij te weinig vragen aan haar stelde en Annemiek aan hen. Jelte vertelt aan Beau van Erven Dorens in zijn talkshow BEAU dat hij het absoluut niet hetzelfde ziet als Annemiek. ,,Toen dacht ik: Ik heb veel dingen gehoord, maar dat was het niet”, zegt Jelte over de uitspraak van Annemiek. ,,Als ik naar mezelf kijk heb ik genoeg pogingen gewaagd.”

Gaat ze de liefde vinden?

Beau is het helemaal met Jelte eens en zegt dat hij kon zien dat Jelte echt zijn best deed en ‘een groot hart heeft’. Helaas voor Annemiek lukte het haar niet dat in te zien en zich ook open te stellen voor de liefde. Ondanks verwoede pogingen van Jelte, de andere mannen en de redactie van Boer zoekt Vrouw is ze nog steeds single. Tijdens de reünie-uitzending liet ze aan Yvon weten wat voor man ze zoekt. Dat is een stoere workaholic die op termijn best op de boerderij wil wonen.

Meer DenD