Jennifer Aniston durft het huis niet in

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Deze week maakten Jennifer Aniston en Justin Theroux hun scheiding bekend. Hoewel velen speculeerden dat de actrice wellicht terug zou zijn bij ex Brad Pitt, was er uiteindelijk maar een man die tussen haar en Justin kwam: buurman Norman.

Tiranniek

De 69-jarige Norman Resnicow, advocaat van beroep, heeft een conflict met het duo hoog laten oplopen. De burenruzie liep vorig jaar mei uit de hand toen Justin een rechtszaak tegen Norman aanspande wegens intimidatie van de ’tirannieke’ Norman.

Filmen

Norman zou water en elektriciteit van zijn dakterras hebben afgesloten, een klimop stiekem hebben verwijderd en het huis illegaal hebben gefilmd. Ook viel hij werklui lastig die bezig waren met de verbouwing van het terras. Hij zou zelfs het echtpaar gefilmd hebben terwijl hij voor het raam van de woonkamer stond.

Privacy

Het is algemeen bekend dat Jennifer zeer gehecht is aan haar privacy. Zij zou vanwege de maniakale buurman niet meer naar New York willen komen om bij Justin te zijn. Dat gaf veel extra spanningen. De twee verdeelden hun tijd tussen Los Angeles, waar Jennifer woont en New York, waar Justin een huis heeft.

 

Tags

BUURMANJENNIFER ANISTONJUSTIN THEROUXSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck