Jennifer en Henry: aan of uit?

Door: DitjesDatjes
01-02-2018

Ze spelen beiden een rol in de hitserie De Luizenmoeder… maar wist u dat Jennifer Hoffman en Henry van Loon zes jaar lang een relatie hadden? En dat wellicht nog hebben? Hoe de status precies is wordt niet echt duidelijk.

Gek op elkaar

Actrice Jennifer Hoffman (37) wil er in ieder geval weinig over kwijt.  ,,Ik heb er nog nooit iets over gezegd, het is te privé. Henry en ik zijn nog steeds heel gek op elkaar. Maar soms weet je het gewoon even niet. Morgen kan alles weer anders zijn,” laat Privé weten.

Hokjes

Ze vervolgt:,,Ik houd dus echt niet van hokjes. Dus wie weet wat ik over een tijdje weer denk of vind, of heb uitgedacht. Of niet natuurlijk.”

Jennifer heeft na haar breed uitgemeten relatie met Daan Schuurmans niet bepaald stilgezeten: ,,Vijf jaar lang heb ik er alles uitgehaald wat erin zat. Ik was altijd een braaf meisje, dus het voelde goed om eens andere keuzes te maken en met foute mannen uit te gaan”, vertelde ze ooit.

Rare snuiter

,,Op het moment dat ik alles losliet en besloot  een leuke, single vrouw te blijven, werd ik verliefd”. Op Henry van Loon. ,,Een lange, verlegen man die totaal niet aan mijn eisenlijstje zou voldoen”, zegt Hoffman over de acteur en komiek. ,,Ik zag hem bij Comedy Live en dacht nog: wat een rare snuiter. Maar ik werd strontverliefd.”

Meer DenD