Jennifer Ewbank openhartig over bevalling zoontje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jennifer Ewbank, de zus van componist en producent John Ewbank, beviel een aantal dagen geleden van haar tweede kindje. Op Instagram vertelt ze nu hoe de bevalling is gegaan, en post ze een prachtige foto van het jongetje.

Intensiteit

,,Daar is hij eindelijk! Ons gezin voelt gelijk compleet met ons mannetje, Ben Christopher Jack Ewbank de Munk”, schreef Jennifer drie dagen geleden op haar Instagram bij de eerste foto’s van het jongetje. Bij een nieuwe foto van het kindje schrijft Jennifer nu: ,,Ik krijg veel de vraag “hoe het was” Je bent geboren als ons tweede kindje en je was een heel andere bevalling dan je zus.” De zangeres vertelt dat de bevalling erg vlot ging: ,,Gehalte intensiteit was een stuk hoger maar je was er daarin tegen ook veel sneller. Waar voor je zus de persweeën 4 uur geduurd hebben waren bij jou de laatste 5 centimeter binnen 20 minuten. ineens geklaard en was je er binnen 3 persweeën in 10 minuten”

De bevalling duurde maar vijfenhalf uur. Na de geboorte van Ben, konden moeder en zoon nog niet haar huis. ,,We bleven een nachtje in het geboortehotel in het ziekenhuis ter observatie. Je vond het namelijk wel zo nodig om net voordat je kwam nog even een boodschap te doen in je voormalige thuis.”

https://www.instagram.com/p/BtBzYadnIxs/

Huwelijk

Jennifer en haar man Robin zijn al jaren bij elkaar. In 2013 stapten ze in het huwelijksbootje in een prachtig kasteel in Wassenaar. In 2014 werd hun eerste kind geboren: dochtertje Emily.

Tags

BEVALLINGDOCHTERTJEJENNIFER EWBANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck