Jennifer Garner spreekt over ex Ben Affleck

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Sinds de scheiding van haar ex Ben Affleck in juni 2015, is Jennifer Garner nog geen een keer op date met iemand geweest. “Ik ben niet op zoek naar een man en vind het ook vreselijk als mensen me aan iemand willen koppelen,” zei de actrice tegen News.com.au.

“Ik had dit leven nooit voor mezelf en mijn kinderen gekozen. Maar het is zo gelopen en dat is iets waar ik doorheen moet,” aldus Jennifer. Als de tijd rijp is voor een nieuwe man, vindt ze het belangrijk ‘om niet alle kerels over één kam te scheren. “Je kan er niet vanuit gaan dat elke man iets vreselijks heeft gedaan.” Affleck bedroog Garner tijdens hun huwelijk met hun nanny Christine Ouzounian.

Ondanks de breuk is Jennifer nog altijd goed bevriend met haar ex. Ze hebben samen drie kinderen: dochters Violet (11) en Seraphina (8) en zoon Samuel (5). “We zijn en blijven altijd elkaars familie. Thanksgiving en kerstmis zijn momenten die we samen vieren, als gezin. Ik hou van hem en we zijn vrienden, we doen dit samen voor onze kinderen.”

 

BuzzE

 

 

Tags

BEN AFFLECKJENNIFER GARNER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck