Jennifer Hoffman is zwanger van eerste kindje

Jennifer Hoffman
Door: Eva Steins
15-09-2020

Leuk nieuws van Jennifer Hoffman: de actrice onthult zwanger te zijn van haar eerste kindje. Op haar Instagram plaatst zij een foto van haar babybuik en vertelt ze al 20 weken zwanger te zijn.

Baby

Hoffman heeft het nieuws een lange tijd geheim kunnen houden, want zij is al halverwege haar zwangerschap. Op haar Instagram post zij de foto waarbij zij schrijft:

,,Hi. Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven. Zo’n 20 weken al 🥰  #halfnederlands  #kwartamerikaans  #kwartfrans  #makingaviking

Viking

Dit is het eerste kindje van de Luizenmoeder-actrice en haar vriend. Zij is al een tijdje gelukkig met de Frans-Canadese kok Dorian. Eerder liet Hoffman weten geen enorme kinderwens te hebben: ,,Ik worstel met wel of niet daar iets over zeggen. Ergens wil ik dat wel omdat er meer vrouwen van mijn leeftijd steeds die vraag krijgen gesteld, maar… Ik weet het niet. Nee. Ik laat het over aan het lot, mag ik het daarop houden?”

Voor haar vriend Dorian te leren kennen had Jennifer een relatie met Henry van Loon. Henry van Loon is inmiddels gelukkig met Jelka van Houten. Ook zij verwachten hun eerste kindje samen.

LEES OOK:

Jennifer en vriend zetten volgende stap in relatie

Meer DenD