Jeroen Pauw stopt met talkshow

Jeroen Pauw|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De late night-talkshow op NPO1 van Jeroen Pauw (59) keert volgend jaar niet terug. Wel zal hij bij de publieke omroep blijven werken. Hij gaat zich meer concentreren op het maken van andere programma’s. Het programma ‘Pauw‘ was vijf jaar lang op tv te zien. Jeroen Pauw zelf is al dertig jaar werkzaam als tv-presentator.

Pauw in 2020

Hij zal in 2020 meedraaien in de carrousel van wisselende presentatoren, in de nieuwe talkshow op NPO1. Het plan voor dit nieuwe programma is elke avond een ander duo aan het hoofd van de discussietafel. ,,Ik ga in 2020 andere dingen doen, zonder tafel of met tafel maar dan niet in een studio. Andere gesprekken en reportages met iets meer lengte en diepte dan het ‘gesprek van de dag’ en de ‘waan van de week.” schrijft Pauw onder een foto op zijn Instagram.

Pauw twijfelde al

Jeroen Pauw gaf eerder aan te twijfelen over stoppen. Dit kwam met name doordat Eva Jinek naar RTL 4 verhuisde, waarbij ze een deel van de redactie meenam. Toch is de uiteindelijke reden tot stoppen, de wens tot iets anders te gaan doen. Het programma maakte hij in vrolijke sfeer: ,,Ik verheug me ook op de laatste twee weken Pauw, een programma dat ik met zoveel liefde en plezier maak samen met een heerlijke ambitieuze redactie, in een vrolijke sfeer, mede dankzij al die goede gasten die elke dag weer de moeite nemen om aan te schuiven.”

 

Tags

EVA JINEKJEROEN PAUWJINEKNPONPO1PAUWRTL 4TALKSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck