Jeroen Pauw: van riante villa naar vrijgezellenwoning

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
In het programma ‘Vijf Jaar Later’ vertelde Jeroen Pauw aan Beau dat hij momenteel in een appartementje woont zo groot als een klerenkast. Dit is het appartementje.

Schiereilandje

Presentator Jeroen Pauw was gewend aan een riante villa, maar maar deze verkocht hij voor een vette winst. Hij verhuisde naar een piepklein appartementje. Dit appartementje, gelegen op het schiereiland Marcant in Amsterdam, kocht Jeroen in maart 2015 voor 192.000,– euro, schrijft Bekendeburen

De hypotheek van 189.000,– euro is afkomstig van zijn eigen bedrijf Pif, Paf, Pauw Holding B.V. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 44 vierkante meter en telt 1 slaap- en 1 badkamer. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is niet alleen ook nog een dakterras aanwezig, maar het appartement heeft, volgens de makelaar, het mooiste balkon van Amsterdam. Het is gelegen aan het vaarwater.

Relatie

Waarom Jeroen Pauw besloten heeft kleiner te wonen is niet bekend. Wel is duidelijk dat het appartementje perfect is voor zijn vrijgezellenbestaan. Want hoewel Pauw de afgelopen tijd vaak is gezien met een vrouw aan zijn zijde, is de kans maar klein dat het uitgroeit tot een stabiele en langdurige relatie. In het programma ‘Vijf jaar Later’ vertelde hij namelijk dat hij moeite heeft met lange relaties door zijn moeilijke jeugd. Ook wil hij geen kinderen, doordat hij zelf heeft gezien dat niet alle ouders goed zijn voor hun kroost.

Tags

AMSTERDAMHUISJEROEN PAUWKLEINVRIJGEZELWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck