Johan Derksen haalt uit naar Britt Dekker: ‘Niet meer welkom’

Johan vindt Britt niks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britt Dekker schoof vorige week als tafelgast aan bij De Oranjewinter, maar dat is de heren van VI absoluut niet bevallen. Zij is net als Rob Kemps niet meer welkom. ,,Britt hoeft niet meer te komen”, besluit Johan Derksen.

De VI-heren Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp laten duidelijk merken wie ze wel en niet geschikt vinden om aan te schuiven bij De Oranjewinter. Eerder kon Snollebollekes-zanger Rob Kemps al rekenen op een hoop kritiek. Tafelgast Özcan Akyol haalde gisteren de uitbrander naar Rob Kemps nog een keer aan. ,,Ik vond het niet zo fraai dat jullie Rob Kemps een dag later gingen recenseren”, zei Özcan daarover.

‘Britt praatte ook niet’

Toch was hij het er wel mee eens dat Rob geen geschikte tafelgast is. ,,Ik vond hem niet zo sterk aan tafel, nee. Hij wilde niet praten. Maar de volgende dag, dat moet ik ook zeggen, wilde Britt ook niet praten. Dus jullie hadden twee keer op een rij mensen die niet wilden praten.”

Niet meer welkom

Daar is Johan het mee eens. ,,Die moet ook niet meer komen”, knikte hij instemmend. ,,Er komt helemaal niemand meer”, grapte Wilfred Genee. Johan vindt dat gasten het van te voren moeten zeggen als ze geen mening durven te geven, want dan ben je niet geschikt om aan te schuiven bij het programma. ,,Er zijn heel veel mensen niet geschikt om hier te zitten, hoe gek dat ook klinkt.”

Tags

BRITT DEKKERDE ORANJEWINTERJOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVANDAAG INSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck