Johan Derksen openhartig over Veronica Inside

Johan Derksen
Door: Lies Jansen
27-07-2020

Na de behoorlijke rel rondom het programma ‘Veronica Inside’, lijkt er verandering plaats te vinden. Johan Derksen doet in een gesprek met Radio Rijnmond een behoorlijk boekje open. Is er vooruitgang? Of lijkt er daadwerkelijk een eind te komen aan het programma?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Derksen: ‘Ik heb Wilfred op bezoek gehad’

,,Ik heb Wilfred en de directie hier op bezoek gehad”, begint Johan op Radio Rijnmond. Hij vervolgt: ,,En er is wat verbetering.” Of dit helemaal goed nieuws is voor de VI-fans is niet duidelijk. ,,Maar ik kan niet zeggen dat daar glimlachend weer ga zitten. Ik heb mijn bedenkingen”, aldus Johan. ,,Wilfred koos met zijn houding de kant van de vijand en dat is heel teleurstellend.”

Zeggenschap John de Mol

Het zijn natuurlijk niet alleen de mannen van Veronica Inside die wat te zeggen hebben over het programma. Zo geeft Johan toe dat John de Mol behoorlijk de vinger in de pap heeft: ,,John de Mol kan nog zeggen ‘jullie hebben een contract en gaan er maar zitten. Anders pleeg je contractbreuk en dan sleep ik je voor de rechter.’ Hij heeft ook nog wat te zeggen.”

Meer DenD