Johan Derksen over award voor Akwasi

Door: Lies Jansen
19-09-2020

Ondanks de enorme ‘rel’, zitten de mannen van Veronica Inside weer samen aan tafel. Dat voor het gevoel van Johan Derksen, de rel begon door Akwasi steekt hij niet onder stoelen of banken. „Híj is de klootzak die alles heeft veroorzaakt”, aldus Derksen in de VI-uitzending.

Akwasi-specialist

Derksen noemt zichzelf de ‘Akwasi-specialist’. Over de Power Award die Akwasi afgelopen week in ontvangst nam, is hij absoluut niet te spreken: „Híj is de klootzak die alles heeft veroorzaakt en voor zijn wangedrag krijgt hij nou een mooie prijs.”

‘Ik vind het heel raar’

,,Ik vind het heel raar. En dan komen er allerlei tweets boven water, want Twitter is eeuwig, en die zijn ook werkelijk schandalig. Al zijn ze van tien jaar geleden. En toen heb ik hem nog een keer bij Beau gezien. Daarna zat ik daar en heb ik het Beau kwalijk genomen dat hij hem gewoon liet uitrazen, er kwam alleen maar onzin uit die jongen. Dat noemde hij (Akwasi, red.) dan ’woordkunst’. En toen maakte ik een onschuldig grapje en was ik de lul in Nederland”, aldus Derksen.

Maakte Derksen niets uit

Dat Derksen zo’n storm over zich heen kreeg, maakte hem niets uit. ,,Waar ik schijt aan heb, hoor. Want er moet er één de lul zijn”, maakt Derksen duidelijk. 

Meer DenD