Johan Derksen woest op OM: geen bescherming na bedreiging

Johan Derksen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen heeft gisteren in De Oranjezomer hard uitgehaald naar het Openbaar Ministerie. Hij onthulde dat hij serieus bedreigd wordt, maar dat het OM hem niet beveiligt omdat het werkgerelateerd is. Derksen is woest.

Wél beveiliging voor kopschoppers

,,Ik heb te maken met een bedreigingszaakje ten opzichte van mij. Ik ben door de officier van Justitie gebeld dat er een bedreiging in de lucht hangt”, onthulde hij gisteren in De Oranjezomer. ,,Vervolgens krijg je dan te horen: ‘Maar dat is werk gelieerd. Wij hebben de mankracht niet en het budget niet om jou te beveiligen’.”

Johan is woest. ,,Dan heb ik op mijn fatsoenlijke manier begrip voor het feit dat ze geen mankracht hebben en geen budget en dan lees ik dat ze voor zeven rijkeluiszoontjes, die een jongen doodschoppen in Spanje wél mankracht en geld hebben om hen te beschermen!”

John de Mol regelt beveiliging

Hij doelt daar op de Gooise jongens waarvan de namen rondgingen op social media. ,,Bij de rijkeluiszoontjes zit ongetwijfeld een papa die officier van Justitie is of een advocaat”, meent hij. ,,We gaan toch niet de daders beschermen omdat ze op social media afgemaakt worden? Wij worden na iedere uitzending afgemaakt op social media.”

John de Mol heeft beveiliging voor hem geregeld. Het is niet duidelijk waarom Derksen bedreigd wordt. Bang is hij echter niet. ,,Ze kunnen mij alleen blij maken, maar niet bang.”

Tags

bedreigdbedreigingJohan DerksenJohn de MolOpenbaar Ministerie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie