Johan los op Sylvie Meis

Door: Tanja Brouwer
05-05-2020

Johan Derksen staat bekend om zijn ongezouten meningen over mede-bekende Nederlanders. Zeker nu er geen voetbal is, lijkt hij zich te verdiepen in zijn collega’s en bespreekt hij zijn visie in Veronica Inside. Dit keer is Sylvie Meis het slachtoffer geworden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Weerzinwekkend’

,,Hebben jullie Sylvie Meis gezien”, vraagt hij aan de andere heren. Sylvie was afgelopen zaterdag te gast in het nieuwe muzikale programma van Jeroen van der Boom en Johan was een van de mensen die voor de buis zaten. ,,Het was weerzinwekkend”, zegt Johan. ,,Het was vroeger wel een leuk grietje. Maar het is wel een eng meisje geworden.Er is niets echt aan dat meisje. Echt helemaal niets.”
De andere heren proberen de mening van Johan nog te veranderen door te benadrukken dat Sylvie wel knap haar carrière heeft opgebouwd. Maar daar moet Derksen niets van hebben, want hij wil juist benadrukken dat Sylvie altijd, heel toevallig, op rijke mannen valt. ,,Ze is echt een golddigger eerste klas en ze gedraagt zich altijd als een Hollywoodster. Doe even normaal zeg.” 

Interesse in programma

René van der Gijp ziet het zelf ook wel zitten om te gast te zijn bij Jeroen van der Boom. Volgens hem krijgt hij dan een uur lang complimentjes te horen en dat zal wel goed zijn voor zijn zelfvertrouwen. ,,Als hij belt, ben ik er”, beweert. René. Zal Jeroen van der Boom zijn kans grijpen? 

Meer DenD