Johan onthult: ‘BN’ers vragen mij om geld’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het hebben van financiële problemen kan iedereen gebeuren. Ook bekende Nederlanders die normaal tonnen verdienen met hun werk. De afgelopen weken konden veel artiesten niet optreden en liepen dus veel inkomsten mis. Volgens Johan Vlemmix hebben een aantal bij hem aangeklopt.

‘Nooit een spaarcentje opgebouwd?

,,Het was ongelooflijk”, begint Johan Vlemmix zijn verhaal aan weekblad Story. ,,Bekende collega’s, onder wie echt grote namen, vroegen mij om geld.” Al die bekende Nederlanders zagen hun inkomsten fors dalen en kunnen blijkbaar niet meer rondkomen. Volgens Johan totaal onbegrijpelijk. ,,Op televisie had ik artiesten als Dries Roelvink en Anouk al horen zeggen dat ze het financieel zwaar zouden krijgen. Dat ze het wellicht niet zouden redden. Ik begrijp dat niet! Hebben ze dan nooit een spaarcentje opgebouwd voor mindere tijden?

Al die bekende Nederlanders die bij Johan hebben aangeklopt, heeft hij moeten teleurstellen. ,,Als ik iedereen zou geven wat ze willen, ben ik zelf al mijn geld kwijt. Ik wil niet als een schoolmeester overkomen, maar in goede tijden moet je een reservepotje maken voor als er slechtere tijden aanbreken.”
Zelf zit Johan er gelukkig warmpjes bij. Dat is niet altijd zo geweest want een aantal jaren geleden zag ook hij dat de bodem van de schatkist in zicht kwam. ,,Negen jaar geleden zat ik financieel ook aan de grond. Maar mijn geld zat in stenen. Ik heb toen een huis en wat inboedel verkocht, waarna er weer financiële ruimte kwam.”

Nog twee maanden

Het is voor alle bekende Nederlanders die vrezen binnenkort niet meer de vaste lasten te kunnen betalen te hopen dat ze snel een andere manier vinden om geld te verdienen. Grote evenementen, zoals concerten en feesten, zijn namelijk tot 1 juni verboden.

Tags

BEKENDE NEDERLANDERSCORONAGELDINKOMSTENJOHAN VLEMMIXVERMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck