John de Bever over Martien Meiland: ‘Lawaaipapegaai’

John over de lawaaipapegaai van Noordwijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In de eerste aflevering van Chateau Meiland VIPS zijn BBB-leider Caroline van der Plas en zanger John de Bever te gast. Maar volgens Erica Meiland stond John niet meteen te springen om naar het pension te komen. ,,Hij dacht dat Martien een lawaaipapegaai was.”

Kees Stevens, de man van John de Bever, kijkt met plezier naar de Meilandjes. ,,John zelf niet”, onthult Erica in gesprek met De Telegraaf. Volgens haar had John geen hoge pet op van Martien. Sterker nog: de zanger dacht dat Martien een ‘lawaaipapegaai’ was.

Goede klik

Toch nam John de uitnodiging aan en tijdens de opnames van Chateau Meiland VIPS bleek dat hij en Martien juist een hele goede klik hebben. ,,We hadden zoveel raakvlakken en hebben zo met hem gelachen”, zegt Martien. ,,John stuurt mij nu nog weleens een sms’je met zijn oude Nokia. Het is de leukste man die ik in jaren heb ontmoet.”

Code Rosé

Dat John niet van verandering houdt is al vaak duidelijk geworden in zijn realityserie De Bevers, zéker als het om koffie gaat. Hij was dan ook goed voorbereid op zijn verblijf in Code Rosé. ,,Hij had zelfs zijn eigen koffieautomaat meegenomen omdat hij zijn eigen cupjes het lekkerste vindt”, vertelt Erica.

Geheim

Naast Chateau Meiland VIPS, komt er dit najaar ook een nieuw seizoen van Chateau Meiland. ,,Dat gaan we in het buitenland opnemen omdat ons leven in Nederland te saai is voor een realityserie”, aldus Martien. Wat we in het nieuwe seizoen te zien krijgen houdt Martien nog geheim, maar ze gaan in elk geval geen Frans kasteel opknappen. ,,Dat hebben we nu twee keer gedaan. Ik ben dat helemaal zat.”

Tags

JOHN DE BEVERMARTIEN MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck