John de Mol klaagt Roddelpraat aan: eist 27.500 euro

John de Mol eist 27.500 euro van Roddelpraat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Roos en Dennis Schouten werden tijdens het opnemen van de uitzending van Roddelpraat opgeschrikt door een dagvaarding. In de brief staat dat John de Mol 27.500 euro eist, zo meldt Roddelpraat.

Jan Roos en Dennis Schouten brachten in een eerdere uitzending een verhaal die ze van De Mol moesten rectificeren. Het verhaal werd vervolgens uit de uitzending gehaald en het artikel werd van de website van Roddelpraat verwijderd. Maar daarnaast eiste John dat de heren 10.000 euro zouden geven aan Stichting Het Vergeten Kind, iets wat Dennis en Jan niet hebben gedaan.

27.500 euro

,,We hebben gezegd, we gaan geen 10.000 euro geven aan dat clubje van Johnny de Mol. Weet je wat, laat hij zelf maar geld betalen aan Blijf-van-mijn-lijfhuis”, grapt Dennis in de nieuwste uitzending. ,,Nu zijn ze boos en willen ze het alsnog voor de rechter hebben. 13 juli start het proces.”

Dat John nu zoveel geld eist, vindt Jan Roos niet terecht. ,,Hij eist 27.500 euro wegens smaad omdat we dat verhaal, wat we gerectificeerd en weggehaald hebben, hebben gebracht. Maar dat is toch een beetje raar want we hebben dat dus weggehaald. En alsnog is John boos.”

‘Roddelpraat begint meer te kosten dan het oplevert’

Onlangs werden Jan en Dennis al door Famke Louise voor de rechter gesleept. Ze verloren de zaak, maar daarmee was de strijdbijl nog niet begraven. ,,Famke Louise eist 10.000 euro per persoon per dag als jij en ik haar ‘achterlijk’ noemen”, vertelde Dennis in een eerdere uitzending.

En omdat Dennis en Jan haar voortdurend ‘achterlijk’ noemen, beginnen de centen langzaam op te raken. ,,Het is al duur genoeg. Dit programma begint zo langzamerhand meer te kosten dan op te leveren. En dat is niet de bedoeling”, zucht Jan.

Tags

DENNIS SCHOUTENJAN ROOSJOHN DE MOLJOHNNY DE MOLRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck