John de Mol wéér onder vuur!

John de Mol weer onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Zijn broer – Frank Dane – werd onlangs bij Radio 538 de laan uitgestuurd. Dat zet Robert Jensen mediamiljardair John de Mol nu betaald!

Frank Dane moest abrupt weg bij Radio 538. Het was een beslissing van John de Mol. Robert Jensen laat zich hard uit over de mediamiljardair… Op Jensen.nl steekt Robert Jensen zijn ongezouten mening over John de Mol en diens familie niet onder stoelen of banken.

Frank Jensen

Volgens insiders is dit Jensens reactie op het ontslag van Frank Dane (die in het dagelijks leven Frank Jensen heet) bij Radio 538. Dane en zijn team volgden begin 2019 Edwin Evers op. Hij presenteerde jarenlang het zeer populaire ‘Evers Staat Op’ maakte voor deze zender.

Een ruzie

Volgens bronnen rond Radio 538 werden Frank Dane en zijn team overvallen en niet op de hoogte gebracht over het plotselinge stoppen van hun ochtendshow. Talpa spreekt dit overigens met klem tegen. Volgens Erik de Zwart, die aan de wieg stond van Radio 538, zou het ontslag te maken kunnen hebben met een ruzie met John de Mol.

Verzoekplaatje

In RTL Boulevard zei De Zwart daarover: ,,Misschien heeft hij geen verzoekplaatje van John de Mol willen draaien, werd het ruzie en was het in één klap afgelopen. Ik sluit dat allemaal niet uit.” Niet alleen John de Mol moet het ontgelden, maar de hele familie De Mol.

Alles nep!

Jensen: ,,Alles in de showbizz is nep. De mensen zijn nep, het gezicht van Linda de Mol is nep, het gezicht van John de Mol is nep. Die mensen hebben miljarden en weten het toch nog voor elkaar te krijgen om de slechtste plastische chirurgie te krijgen in de wereld.”

Niet bang

Zelf heeft Robert in het verleden ook met De Mol gewerkt. Hij kon zich niet vinden in de door De Mol opgelegde werkwijze. Hij vertrok, waarna John de Mol hem zou hebben tegengewerkt. ,,Ik heb daar last van gehad.” Maar: ,,Ik ben niet bang voor die familie.

Tags

ERIK DE ZWARTFRANK DANEJOHN DE MOLROBERT JENSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck