John Ewbank geeft update over ex Vivian Reijs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Afgelopen woensdag deelde Vivian Reijs een schrikbarend bericht waarin ze vertelde een hartstilstand gehad te hebben. Maar goed nieuws: het gaat al een stuk beter met Vivian. Ook haar ex John Ewbank geeft een update…

Dankbaar

,,Dankjulliewel voor de ongelofelijke hartverwarmende reacties, berichtjes, appjes, bloemen, kaartjes. Ik ben er helemaal onder de indruk van! Echt heel veel dank!” plaatst Vivian Reijs zondag op haar Instagram-pagina. Ze laat weten al haar volgers enorm lief te vinden en zich elke dag een beetje beter te voelen.

Ook John Ewbank is enorm geschrokken. Shownieuws vraagt hoe het gaat met zijn ex-vrouw: ,,Het gaat naar omstandigheden goed”, vertelt hij. John en Vivian kregen samen dochter Day. ,,Het is natuurlijk even schrikken en ook voor Day, maar die pakt het goed op. Nu is het gewoon even door een molen heen maar in principe is ze prima” aldus Ewbank.

‘Ik ben er nog!’

,,Afgelopen week stond mijn wereld letterlijk en figuurlijk even stil” deelde Vivian op haar social media afgelopen woensdag. De schrijfster twijfelde enorm om het tragische nieuws te delen maar ze wil eerlijk zijn tegen de buitenwereld. ,,Wat een mega wake-up call” schrijft Reijs. ,,Vanuit mijn vak en passie, weet ik altijd hoe ik voor mezelf moet zorgen en wat ik moet eten, drinken, welke supplementen ik kan slikken en wat ik moet doen aan beweging. En voelde me fysiek ook goed. Maar 1 ding vergat ik de afgelopen jaren……….Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen” aldus Vivian.

Boodschap

Haar boodschap naar iedereen is dan ook ,,LEEF!” En dat iedereen lief voor elkaar moet zijn. Want ,,het kan in 1 sec voorbij zijn”.

https://www.instagram.com/p/B3RIW09oXBt/

https://www.instagram.com/p/B3HliTfo3MQ/

Tags

BN'ERSHARTSTILSTANDJOHN EWBANKVIVIAN REIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck