John Oates sluit hereniging Hall & Oates definitief uit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een reünie van het muzikale duo Hall & Oates zit er waarschijnlijk niet in. John Oates is “verdergegaan” met zijn leven en ziet een samenwerking niet zitten, laat hij weten aan muziekblad Rolling Stone.

“Je kunt Daryl zelf de vraag stellen. Maar ja, ik ben verdergegaan”, reageert Oates op de vraag of het einde van het duo daar is. “Ik heb het gevoel dat ik mijn creativiteit nieuw leven heb ingeblazen.” Oates steunt op iets wat een vriend tegen hem zei. “John, je was een muzikant voor je Daryl leerde kennen en je bent er nog steeds een. Je bent een individu.”

Eind vorig jaar werd al duidelijk dat de relatie tussen John Oates en Daryl Hall flink verslechterd is, toen ze tegenover elkaar in de rechtbank stonden voor een zakelijk geschil. Hall sleepte zijn muzikale partner voor de rechter omdat hij het niet eens is met het plan van Oates om diens aandeel in hun gezamenlijke bedrijf Whole Oats Enterprises te verkopen aan Primary Wave. Er werd ook een contactverbod aangevraagd door beide mannen.

De 77-jarige Hall en 76-jarige Oates vormen al meer dan vijftig jaar een duo. Samen scoorden ze hits met liedjes als Maneater en I Can’t Go For That (No Can Do).

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck