John Travolta en vrouw eindelijk op Instagram

Door: DitjesDatjes
16-05-2018

CANNES – John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston hebben eindelijk een Instagram- en een Facebook-account genomen. Zij kondigden hun grote stap aan tijdens het festival van Cannes; de eerste post deden zij dinsdagavond samen. Veel fans begroetten het tweetal enthousiast.

“We houden ons leven normaal graag privé”, vertelde Preston tijdens een interview vanwege haar nieuwe film Gotti. “We wonen ook niet in Los Angeles of New York, we willen het liefst een normaal gezin zijn. Maar we leven in de 21e eeuw: vrienden zeiden dat we nu toch echt een keer de overstap naar sociale media moesten maken. Dus hier zijn we dan.”

Preston speelt samen met haar echtgenoot in de film Gotti, die vertelt over de laatste grote maffiabaas die New York kende. John Gotti ontwikkelde zich aan het eind van de twintigste eeuw tot een belangrijke machtsfactor in de onderwereld aan de oostkust.

Het tweetal is inmiddels al 27 jaar getrouwd. “Het geheim van een goed huwelijk is dat je altijd samen aan je relatie blijft bouwen”, verklapt Preston. “Het gaat allemaal echt niet vanzelf, je moet je relatie levend houden. Samen zijn, samen leuke dingen doen, samen lachen. Eerlijkheid en lachen zijn cruciale elementen in een goede relatie.”

Het is nog niet bekend wanneer Gotti in Nederland te zien zal zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD