Johnny de Mol betraand: ‘Jeroen is een KLOOTZAK’

Jeroen is een klootzak
Door: Jos La Grande
17-01-2022

De familie de Mol, vader John en zijn Johnny, waren niet op de hoogte van de tijdelijke scheiding van Linda de Mol met Jeroen Rietbergen. De bandleider van The Voice stelde in een verklaring dat na zijn biecht bij zijn partner Linda nu vijf jaar geleden dat het stel even uit elkaar is gegaan. De Mol jr in zijn talkshow HLF8 noemde zijn ‘aangewaaide oom’ een ‘ongelooflijke klootzak’.

De talkshow van De Mol junior kon niet op een slechter moment van start gaat. Na het openingsstatement van De Mol in zijn talkshow, afgewogen en eerlijk, liep het allemaal anders dan verwacht. Catherine Keijl, inmiddels in de zeventig, zat aan tafel en ze ging helemaal los.

Spervuur

Johnny kwam onder een spervuur van vragen te liggen. Niet hij leidde het gesprek, maar het was Catherine die het heft in handen nam en de meest relevante vragen stelde over de MeToo-rel bij The Voice of Holland. Met waterige ogen kon hij niets anders doen dan manmoedig en zo eerlijk mogelijk antwoorden. Johnny toonde bovendien compassie met de slachtoffers.

,,Ze is er behoorlijk van in de war”, zei hij over de gemoedstoestand van zijn zus Linda op de vraag van Keijl hoe het ging met zijn tante.

Keijl: Hoe zie jij zo’n Jeroen?

Schaamte

Johnny reageerde. ,,Een ongelooflijke klootzak. Het is echt een lul de behanger. Maar tegelijkertijd moet ik er wel bij zeggen, we houden natuurlijk wel van hem”, aldus Johnny die hem een Appje heeft gestuurd. ,Hij schaamt zich kapot. Linda heeft ook een jonge dochter.”

Toen stelde Catherine een vraag over de rol van John de Mol sr.: ,,Weet jij of je vader hem toen heeft aangepakt?’

,,Ik weet dat niet, ik weet niet hoe het toen is opgelost.”

Meest opmerkelijke kwam daarna aan het licht. Linda en Jeroen hebben de break nadat Rietbergen een reprimande had gekregen over zijn grensoverschrijdend gedrag in 2016 stilgehouden voor de rest van de familie. Volgens Johnny wisten hij en zijn vader hier niets van.

Meer DenD