Joling neemt afkicken Gordon niet serieus

Door: Ditjes en Datjes
07-09-2019

Het voorheen hilarische duo Gerard Joling en Gordon zijn al een tijd niet hele goede vrienden meer. De vriendschap lijkt helemaal over te zijn nu de BN’ers geen samenwerkingen meer in het vooruitzicht hebben. Ook is Geer, in tegenstelling tot andere sterren, opvallend stil over zijn mening dat Gordon naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika is gegaan.

‘Geen last van verslavingen’

,,Hij laat zich opnemen in een vijfsterrenhotel… Dat zegt toch al genoeg?” Joling valt gelijk met de deur in huis bij Weekend. ,,Ik heb gelukkig geen last verslavingen. Ik sta niet heel serieus in het leven, maar ik pas een beetje op mezelf en ik hoef mijn neus niet vol te stoppen om het leuk te hebben” aldus Geer.

Nooit meer samenwerken

Joling tekende een prachtcontract bij RTL terwijl Gordon juist is overgestapt naar Talpa. Het is dus vrijwel onmogelijk dat de twee nog een programma samen zullen gaan maken en dat vindt Geer helemaal niet erg. ,,Ik ben helemaal weg bij SBS. Dus met Gordon ga ik niets meer doen. Iedereen vraagt steeds weer om een nieuw seizoen van Over De Vloer, maar dat kan gewoon niet omdat we bij verschillende zenders werken. En dat vind ik ook niet erg, hoor” zegt hij tegen Weekend.

Om te gieren

Joling was deze week nog te zien in het programma Chantals Pyjama Party en hij vond het om te gieren. ,,Ze kwam bij me slapen, nou, ik slaap er nog niet van. Ik heb gegierd!”

Meer DenD