Jonna Fraser en Yade Lauren beste artiesten bij FunX Music Awards

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Yade Lauren en Jonna Fraser zijn donderdagavond tijdens de FunX Music Awards verkozen tot beste vrouwelijke en mannelijke artiest van het jaar. De uitreiking vond plaats in AFAS Live in Amsterdam.

Jonna Fraser was in totaal vijf keer genomineerd, maar wist uiteindelijk twee nominaties te verzilveren. Naast beste mannelijke artiest won hij ook de prijs voor beste zanger. CHO wist twee van zijn drie nominaties te verzilveren, namelijk die voor beste MC en beste samenwerking. Verder vielen onder anderen Broederliefde (beste groep), Frenna (beste song) en DYSTINCT (beste album) in de prijzen. Kevin was vier keer genomineerd, maar greep in elke categorie mis.

Het was de elfde keer dat de FunX Music Awards voor beste MC’s, zangers en dj’s van eigen bodem werden uitgereikt. Tijdens de ceremonie traden onder anderen CHO, Reanny en Broederliefde op. Ook was er aandacht voor de oorlogssituatie in Gaza. De show werd gepresenteerd door FunX-dj Fernando Halman en cabaretière Soundos El Ahmadi.

Vorig jaar was Boef de grote winnaar van de prijsuitreiking, hij ging met vier beeldjes naar huis. Broederliefde won drie awards en Yade Lauren kreeg één FunX Music Award uitgereikt.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck