Joost Klein laat votingsites crashen

Joost breekt alle records!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Steeds meer mensen hebben er vertrouwen in dat Joost Klein het Eurovisiesongfestival gaat winnen. Joost heeft een link van een website gedeeld waar je op jouw favoriete inzending kan stemmen en omdat er zóveel mensen tegelijk op hem hebben gestemd, crashte de hele website…

Op de dag dat Europapa werd gepubliceerd kwam Nederland op de 21ste plek terecht bij de wedkantoren, maar inmiddels hebben steeds meer mensen het vertrouwen dat Joost Klein gaat winnen. Bij de wedkantoren is Joost inmiddels gestegen naar de top 5 van de 37 deelnemende landen.

Crasht website

En dat Europapa een groot succes is blijkt ook uit verschillende online polls. Gisteren deelde Joost een link in Instagram Stories waar fans konden stemmen op hun favoriete inzending. ,,Game on”, schreef Joost erbij. Een paar uur later was de website gecrasht. ,,We hebben de website kapot gemaakt. Ze willen niet dat we winnen.”

In een volgende story deelde Joost een andere poll. ,,Volgende doelwit”, schreef Joost. Uit die poll blijkt dat maar liefst de helft van de stemmers denkt dat Joost het Eurovisiesongfestival gaat winnen. In totaal hebben 65,628 mensen gestemd en daarvan hebben 33,411 mensen op Nederland gestemd.

Tags

JOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck