Jort Kelder denkt niet aan nieuwe liefde

Door: DitjesenDatjes
06-12-2019

Meerdere vrouwelijke bekende Nederlanders zijn ooit gevallen voor de charmes van Jort Kelder, en ook veel andere vrouwen zouden wel een beschuitje willen eten met de etiquette-expert. Maar zelf moet hij er niets meer van hebben.

Witte jurk

Jort (55) is inmiddels meer dan vier jaar vrijgezel, maar als het aan hem ligt komt daar ook geen verandering in. Ik ben heel gelukkig, maar ik ben inmiddels principieel vrijgezel. Weet je wat het is? Ik heb in totaal dertien jaar van mijn leve samengewoond. Het is mooi geweest. Ook zie ik mezelf al helemaal niet meer de bekende witte jurk aanritsen.”

Niveau

Ondanks dat Jort dus momenteel geen liefde heeft, zijn er nog wel veel andere vrouwen in zijn leven van wie hij houdt. ,,Eigenlijk is mijn persoonlijke tragiek dat ik met al mijn exen nog altijd heel goed kan opschieten. Tragiek omdat je bij elk van hen telkens weer wordt geconfronteerd met het feit dat je eigenlijk nooit uit elkaar had hoeven gaan.” Zijn exen Lauren Verster en Georgina Verbaan ziet hij dus regelmatig. Niet zo gek, want ze komen elkaar regelmatig tegen bij showbizzfeestjes. Hoewel Jort niet moet denken aan een nieuwe liefde, denkt hij dat als het toch gebeurd het ook een vrouw uit de showbizz wordt. ,,Het is wel handig als je op hetzelfde niveau zit. Dan bedoel ik niet qua denkvermogen maar qua ervaring met in de publiciteit staan. Het is absoluut een pre als je dat allebei hebt.”

Meer DenD