Jort Kelder maakt postuur Amalia belachelijk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Prinses Amalia heeft in haar zeventienjarige leven al heel wat kritiek moeten incasseren. Veruit het meeste kritiek ging over haar lichaamsbouw. Ook na afgelopen Koningsdag heeft ze opnieuw kritiek gehad, en zelfs een bekende Nederlander geeft zijn mening over de kroonprinses.

Presentator Jort Kelder staat al niet bekend om zijn tolerantie. Eerder vonden veel mensen dat hij rascistische opmerkingen maakte, en ook liet hij weten het niet eens te zijn met de coronamaatregelen: ,,We zijn 80-plussers die te dik zijn en gerookt hebben aan het redden”, zei hij daarover.

Klein autootje

Ook over onze kroonprinses heeft hij zo zijn mening. In de talkshow De Vooravond wordt gepraat over Koningsdag. Vervolgens verschijnt er een foto in beeld van koning Willem-Alexander en zijn oudste dochter. Een gezellig kiekje waar de twee vrolijk op lachen. Maar Jort ziet heel iets anders: ,,In dat beeld zit de hele onhandigheid van vader en dochter, die die auto inmiddels enigszins aan het ontgroeien zijn zo te zien. Het heeft iets knulligs.”

Alexia

Van een andere dochter van ons koningspaar lijkt Jort wel groot fan te zijn. ,,Ik vind wel die Alexia, dat tweede zusje, dat lijkt me wel een talent om allerlei redenen.” De andere tafelgasten vragen om verduidelijking. ,,Die beweegt wat makkelijker, ziet er goed uit”, zegt Jort daarop.

Tags

AMALIADOCHTERSFATSHAMINGJORT KELDERLICHAAMMAXIMAPRINSES ALEXIAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck