José Hoebee afhankelijk van illegale softdrugs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

José Hoebee gebruikt iedere dag illegale softdrugs. Zonder het goedje komt ze niet meer goed in slaap.

Olie

Luv-zangeres José heeft moeilijke jaren gehad. Het leven is bijzonder verdrietig voor haar geweest. Om de pijn te verzachten, maar vooral om weer goed te slapen neemt ze wietolie. Dat vertelt ze aan Story. “Ik neem elke dag drie druppeltjes en vervolgens slaap ik als een roosje.” Hoewel de olie illegaal is, is ze ervan overtuigd dat het geen kwaad kan en dat veel mensen baat bij het middel hebben.

Trouw

Het niet goed kunnen slapen is niet het grootste probleem in het leven van José. Haar man Will is zes jaar geleden overleden, maar het verdriet, gemis, en pijn maken nog iedere dag deel uit van haar leven. “Ik sta met wil op en ik ga met hem naar bed. Ik had geen flauw idee dat gemis zo’m pijn kon doen.” Ze is lang boos geweest op haar man, die aan darmkanker is overleden. Ze had het gevoel dat hij haar in de steek had gelaten. De boosheid is gelukkig weg, en nu voelt ze een onvoorwaardelijke liefde voor Will. “Ik heb totaal geen behoefte aan een nieuwe man. Nu niet, en ook niet over vijf of tien jaar. Will mag dan wel dood zijn, dat wil niet zeggen dat ik me niet nog steeds getrouwd met hem voel. Ik zal zijn vrouw blijven tot in lengte van dagen.” Aan seks heeft ze al die jaren geen behoefte gehad. Dat zou voor haar voelen als vreemdgaan.

Luv

Na de dood van haar man werd José depressief. Haar zoon Tim heeft haar geholpen, maar ook hondje Toon heeft een grote rol gespeeld bij haar herstel. “Voor hem moest ik drie keer per dag dor weer en wind naar buiten. Wandelen is heel goed voor mensen met depressief of aanleg daarvoor. Je zou dus kunnen zeggen dat Toontje bij mij de depressie buiten de deur houdt.” Daarnaast zijn ook Marga en Ria grote steunen. Samen met haar collega-zangeressen treden ze nog ieder weekend op als Luv.

 

Tags

DRUGSJOSÉ HOEBEEKANKERLUVMANOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck